JUST NU: Floppade i allsvenskan – nu har han skrivit på för Premier League-klubb

Ravel Morrison färgade inte i Östersund under våren och nyligen stod det klart att han lämnade klubben. Nu har engelsmannen gjort klart med Sheffield United, nykomling i Premier League. 

Den tidigare supertalangen i Manchester United, Ravel Morrison, anslöt till Östersund i vintras från Lazio. Nyheten slog ner som en bomb och han sågs som ett av hela seriens största namn.

Men Morrison färgade inte alls i ÖFK. Det blev bara sex allsvenska matcher och inga mål för 26-åringen som nyligen lämnade Sverige efter sitt halvårskontrakt.

Nu står det klart att Morison gjort klart med en ny klubbadress – och inte vilken som helst. Sheffield United, nykomling i Premier League, har signerat ett ettårsavtal med engelsmannen med option på förlängning.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka i England och få möjligheten att kicka igång karriären igen, säger Morrison till klubbens hemsida.

The post JUST NU: Floppade i allsvenskan – nu har han skrivit på för Premier League-klubb appeared first on FotbollDirekt.