JUST NU: Blek sejour i allsvenskan – testas nu av Premier League-klubb

Ravel Morrison lyckades inte särskilt bra i Östersunds FK. Den meriterade engelsmannen gjorde bara sex matcher och inget större avtryck på den allsvenska publiken. Nu tränar han med en klubb i Premier League. 

26-årige Morrison kom till Östersunds FK och allsvenskan som en av de största profilerna som spelat på svensk mark.

Att en spelare som rankats som en av Manchester Uniteds största talanger, spelat i Premier League för West Ham och Serie A för Lazio skulle landa i Jämtland sågs som en omöjlighet.

Men när säsongen startade så stod han där på Jämtkraft arena. Kontraktet skrevs på en halv säsong men succén uteblev. Morrison hade problem med skador och när han kom ut på startlinjen så färgade han inte nämnvärt.

Den 30 juni gick hans kontrakt ut och sedan dess har ÖFK sagt att man hoppas få honom att skriva på ett nytt avtal.

– Vi är mycket nöjda med Ravel Morrisons tid i ÖFK. Nu får vi se vad som händer i framtiden. Vi för samtal med Ravel och hans agent och får se vad de slutar med, sa tränaren Ian Burchnall till klubbens hemsida.

Det verkar dock inte bli så.

Sheffield United, nykomlingar i Premier League, skriver i dag – genom ett uttalande av tränaren Chris Wilder – på sin twitter att Morrison finns med i träningen.

Morrison kommer att följa med på lagets träningsläger till Portugal.

– Vi ska prata och se hur det går. Det kan vara så att det passar bra för oss båda. Vi får se hur det går, säger Wilder.

The post JUST NU: Blek sejour i allsvenskan – testas nu av Premier League-klubb appeared first on FotbollDirekt.