Sades vara allsvenskans största värvning – nu lämnar floppen

Det blev bara sex matcher. Nu står det klart att Ravel Morrison lämnar Östersund. Inför säsongen beskrevs han som något av ”säsongens värvning” i allsvenskan och förväntningarna på honom var stora. Något som inte alls infriades.

Med meriter från Manchester United, West Ham och Lazio skulle Ravel Morrison skänka lite stjärnglans över allsvenskan i allmänhet och Östersunds FK i synnerhet.
Men det korttidskontrakt som går ut 30 juni förlängs inte.
– Vi har ingen kontakt med honom längre så vi ser det som ett avslutat kapitel, säger ÖFK:s pressansvarige Niclas Lidström till SVT Sport.

Morrison gjorde fem matcher från start plus ett inhopp och det var först i den sista omgången före uppehållet som han spelade en hel 90 minutersmatch.
Han brottades dock med vissa skadeproblem som satte ned hans förmåga. Men ändå gjorde han inte det intryck som var stämplades på honom före säsongen.
Morrison har redan lämnat Östersund.
– Jag pratade med Ian (Burchnall) igår och vi har ingen kontakt med honom längre, han packade ihop sina saker när det blev sommarledigt och inget talar för att han kommer tillbaka, säger Niclas Lidström, pressansvarig hos Östersunds FK.

The post Sades vara allsvenskans största värvning – nu lämnar floppen appeared first on FotbollDirekt.