Stjärnan tackar för sig på Instagram – men ÖFK ger inte upp: ”Vi pratar”

Han sajnades som en stjärna utöver det vanliga. Men Ravel Morrison har gått poänglös under sin vår i allsvenskan – mycket på grund av skador. Nu går kontraktet ut men ÖFK ger inte upp, trots stjärnans farväl på instagram.
– Det finns inget officiellt beslut. Vi pratar med honom just nu, säger Ian Burchnall till Östersunds Posten.

Östersund skapade rubriker när Ravel Morrison skrev på för klubben inför säsongen. En spelare med en diger meritlista som spel i Manchester Uniteds akademi, West Ham i Premier League och Serie A i Lazio.

Men tillvaron i Östersund har kantats av skadeproblem. Morrison har inte fått någon kontinuitet och totalt har det bara blivit sex matcher under våren, fem av dessa från start.

På sin instagram har han lagt ut en bild med kommentaren; ”Det har varit ett riktigt nöje” och taggat Östersunds FK.

En indikation att det var det sista han gjorde i ÖFK nu när kontraktet går ut? Icke, menar tränaren Ian Burchnall.

– Det finns inget klart beslut ännu. Vi pratar med honom om allt det här just nu, skriver Burchnall i ett sms till Sporten.

– Han är en speciell spelare, ingen tvekan om det. Vi har sett hans kvalitéer, det är synd att vi inte fått se dem frekvent nog eftersom att han varit skadad. Han han fått fler matcher och fler minuter i kroppen hade han varit ännu bättre, sa han efter 1-1-derbyt mot Giffarna i går.

The post Stjärnan tackar för sig på Instagram – men ÖFK ger inte upp: ”Vi pratar” appeared first on FotbollDirekt.